Porodica Stojiljković sa troje dece živi u trošnoj kući bez kupatila i vode nedaleko od Leskovca u selu Razgojna. Porodicu Stojiljković čine otac Dejan (47), majka Boska (50) i deca Aleksandra (17), Lazar (14) i Suzana (9).

Roditelj, Dejan Stojiljković, je bivši radnik JKP “Komunalac” i napustio je posao zbog neredovnih i neisplaćenih plata kao i putnih troškova.

Dejan je, kako bi opstao i obezbedio deci parče hleba, podigao tri kredita od kojih je dva vratio, a jedan još uvek vraća.

Porodica Stojiljković je na ivici egzistencije i jedva krpi kraj sa krajem. Jedini izvor prihoda ovoj porodici jeste dečiji dodatak koji iznosi oko 7-8 hiljada dinara.

Dejan ima volju i želju da radi, ali teško pronalazi posao. Aplicirao je u fabrici “Aptiv”, ali je pao na testu zbog slabijeg vida.

Lazar (14) je, kako kaže otac Dejan, mali velemajstor svog zanata. Trenira tekvondo i trebao bi uzeti titulu velemajstora u Bugarskoj, ali na tom putu do titule postoji prepreka koju možemo ukloniti samo mi, a to je finansiranje tog puta kako bi Lazar postao ono što već jeste.

Mi vas pozivamo da se priključite našoj akciji i donacijama pomognete porodici Stojiljković da dobije kupatilo i bolje uslove za život

Dinarski račun165-7010855807-48
IBANRS35165-7010855831-73
PayPalpaypal.me/pokrenizivotsrb
SWIFT/BICHAABRSBG