Humanitarni koncert održan je 25.juna u sklopu manifestacije „Leskovačko leto 2020” sa početkom u 22č na bini ispred Šop Đokićeve kuće.

„Veliko zadovoljstvo je bilo sarađivati sa ovim divnim muzičarima i muzičkim grupama koji su se odazvali našem pozivu i bili deo ovog prelepog humanitarnog koncerta. Lepo je videti kako mlađi roditelji koji prolaze podstiču svoju decu i uče ih kako treba biti human i pomoći u skladu sa svojim mogućnostima što se može i videti iz priloga. Iza nas su mnogobrojne akcije koje smo organizovali i planiramo u narednom periodu u skladu sa epidemiološkom situacijom organizovati veliki broj aktivnosti kako u Leskovcu tako i šire”, rekao je zastupnik Humanitarne organizacije „Pokreni Život” dr Nebojša Miljković.

Jedan od ciljeva koncerta, kao i jedan od ciljeva organizacije jeste promovisanje aktivizma, solidarnosti i humanih vrednosti. Iz dana u dan susrećemo humane i dobre ljude koji se priključuju našoj misiji i pomažu nam u ostvarivanju ciljeva organizacije. Na sednici održanoj 28. juna 2020. godine konstatovano je da je na koncertu prikupljeno 10.310,00 dinara.